Fenderhoezen beschermen de lak van het jacht tegen beschadigingen en vuil. Bovendien blijven de fenders netjes en schoon.

Fenderhoes Acryl

De wollige fenderhoezen zijn gemaakt van 100% UV- bestendige acrylaat, waardoor er minder snel verkleuring optreed en de hoezen langer soepel blijven. De fenderhoezen hebben geen naden en zijn geschikt voor elk merk fender. Deze ”wollige” hoezen zijn wat dikker maar bieden een optimale bescherming. Deze fenderhoezen zijn verkrijgbaar voor alle fenders en stootkussens in ons assortiment, dus zowel Polyform, Megafend als Aere. Daarnaast zijn deze hoezen geschikt voor zowel langwerpige als bolvormige fenders.

Fenderhoes Neopreen

Naast de acryl/ wollige hoezen bieden wij voor onze fenders en stootkussen ook neopreen hoezen. Dit materiaal is hetzelfde materiaal als een wetsuit en absorbeert geen water. Zacht maar sterk materiaal en beschadigd het jacht of de lak niet.

De neopreen hoezen zijn alleen verkrijgbaar in het navy blue en zwart. Geschikt voor langwerpige fenders én bolfenders.

Bent u opzoek naar een speciale maat, kleur of wilt u de hoezen laten bedrukken met naam of logo? Dit behoort ook tot de mogelijkheden. Wij helpen u graag.